Daptar

perkenalan

GI SPORTZ dijieun ku urut pamaén anu nyawa paintball asalna di sisi leuweung darting ngaliwatan tangkal, Crawling ranjang Creek, creeping ngaliwatan palmettos. Kalawan program dijieun pikeun ningkatkeun pangalaman pamaén turnamén, éta ukur dijieun rasa ngahijikeun pamaén sahiji kaulinan urang cinta kalayan program universal diarahkeun dina pamuter rekreasi avid anu keur néangan janten bagian tina komunitas paintball.

pamuter Mangpaat

Anggota SPORTZ GI

  • Mayar langganan tina $ 25 ngaliwatan formulir pendaptaran online.
  • Nampi hiji Velcro Hat gaya Operator, Tech kaos oblong, patch, KTP, jeung lanyard.
  • Mangpaat pikeun Anggota ti Brigade filial Lapang
    • $ 10 ka $ 20 diskon dina Mayor Brigade Acara.
      acara ieu bakal kadaptar salaku acara asup kana.
      Henteu unggal acara urang ngamajukeun kudu diskon.
      Aya Standar Brigade Kajadian mana anggota papanggih nepi ka maén.
      Aya patch Brigade Kajadian mana bakal aya hiji patch acara husus pikeun anggota 100 munggaran. Aya Mayor Brigade Kajadian kalawan patch a, sarta boh mangrupa Éntri potongan, atawa diskon di GI Booth atanapi kadang duanana. Rinci bakal dibéréndélkeun dina kaca Facebook dina unggal acara individu.
  • Acara patch Koléksi
    • Kumpulkeun patches dumasar kana kaulinan nu maén.
    • Kumpulkeun a Global patch for kamana hiji acara di 3 nagara béda.
    • Kumpulkeun a Trifecta patch pikeun bade 3 acara.





    Diajar deui
Tetep di dieu!

Kajadian upcoming

Kajadian di handap ieu mangrupakeun patch Kajadian.
Bébas acara patch pikeun anggota 100-200 munggaran nu parios dina dina acara.

  • Patempuran Stalingrad DBS - DBS Snohomish, Washington - 2 / 16 / 19
  • CPX Tulang na Ashes - Hideung ops Paintball, Propinsi Sulawesi Tenggara - 3 / 8-10 / 19
  • BHD + GP urang Bday - resmi Paintball, Forney, Texas - 3 / 23-24 / 19
  • Counter Cell Genep - Bodas Walungan Paintball, Anderson, Indiana - 3 / 22-24 / 19
  • ops poék- Cousins ​​Paintball, NJ - 3 / 24 / 19
  • Spring game dina Capital Tepi - Sacramento, CA - tba
  • CPX dreaded Legenda - Hideung ops Paintball, Karolina Kidul - 4 / 12-14 / 19
  • Viper Fortnite - Hideung Tangkal Paintball, Bastrop Texas- 4 / 13-14 / 19
  • Splatfest - NWPP Bremerton, Washington - 4 / 20 / 19
  • Vipers Mob Wars - Avid ekstrim Olahraga Guthrie, Oklahoma - 5 / 3-5 / 19
  • Sherwood klasik - Sherwood Leuweung Paintball, Laporte, Indiana - 5 / 3-5 / 19
  • SuperGame 52 - Sniperzden, St. Paul Oregon - 5 / 3-5 / 19
  • taman Splatter - Gunung Gilead, Ohio - 5 / 5 / 19
  • CPX Living Legenda 12 - warisan Adventure Park, Chicago, Illionis - 5 / 17-19 / 19
  • Cousins ​​Big Game - Cousins ​​Paintball, Long Island, Ny - 6 / 1-2 / 19
  • Oregon vs Washington - Splat Aksi, Molalla, Oregon - 6 / 15 / 19
  • Hatfields vs McCoys - Elite Olahraga, Salina Kansas - 6 / 29-30 / 19
  • CPX Hawai Legenda - Maui Paintball, Lahaina, Hawaii - 7 / 5-7 / 19
  • Invasi Normandia - Skirmish Albrightsville, Pa - 7 / 12-14 / 19
  • Dunya dina Perang 8 - ledakan Paintball, Jawa Timur Brebes, Illionis - 7 / 7 / 19
  • Beureum / Bodas / Blue kaulinan - lone Wolf Paintball, Metamora, Michigan - 7 / 14 / 19
  • Top Gun Alamo - Cream Ambat, New Jersey - 8 / 3 / 19
  • Supergame Wétan - OXCC Chesapeake Kota, Maryland - 8 / 16-18 / 2019
  • Viétnam CJ urang Paintball - Martell, Nebraska - 8 / 24 / 19
  • Kaulinan 24hr KC urang - Selatan tegal, Washington - 8 / 24-25 / 19
  • Dunya tanghi - OSG Paintball, Center Barnstead New Hampshire - 9 / 19 / 19
  • Buruk tina Bangsa - SC Désa Corona, California - 9 / 19 / 19
  • Sherwood Misi Masters - Sherwood Leuweung La Porte Indiana - 9 / 21-22 / 19
  • GI Dunya tangtangan - salamet Apan, Pinckney Michigan - 9 / 27-29 / 19
  • Paintball Komando - Mandeville, Louisianna - tba
  • Vipers Nusa Tenggara Barat - Avid ekstrim Olahraga Guthrie muhun - 10 / 4-6 / 19
  • CPX Legenda sajajalan - OXCC Chesapeake Kota, Maryland - 10 / 4-6 / 19
  • Splatter Park Big Game - Gunung Gilead, Ohio - 10 / 6 / 19
  • Kalér vs Selatan 4 - Sacramento, California - 10 / 12-13 / 19
  • Alien invasi lone Wolf - lone Wolf Paintball, Metamora, Michigan - 10 / 19 / 19
  • Clowns vs Zombies - Paintball ledakan, Dunde, Illionis - 10 / 19 / 19
  • Kuring keur Katerangan - Elite Olahraga, Salina, Kansas - 11 / 1-3 / 19
  • Viper Texas - tba - 11 / 9-10 / 19
  • Cousins ​​ops Dark - NY / NJ - November
  • Waynes Grand Finale - Waynes Dunya of Paintball, Ocalla, Florida - 12 / 7-8 / 19
  • Beureum Fajar 14 Defectors - Citakan: Country data Raiders, Kitchener, Ontario - 3 / 3 / 19
  • Paintfest - Citakan: Country data Raiders, Kitchener, Ontario - 4 / 28 / 19
  • Wasaga Beach Big Game - Elmvale, Ontario - 8 / 16-17 / 19
  • Battle Royale - Citakan: Country data Raiders, Kitchener, Ontario - 10 / 5-6 / 19

    Jérman

  • Euro Big Game - Mahlwinkle, Jerman - 5 / 30-6 / 2
  • Australia

  • Wisata di Kawajiban Australia - Hunter Valley Paintball, Balickera NSW Australia - 10 / 5 / 19

Urang ayeuna dipake dina nambahkeun acara anu bakal kaasup diskon on éntri.

Diajar deui

Brigade Pro Raffle

The BPR mangrupakeun program ganjaran pikeun anggota Brigade, pangajén winners sikap sportip (milih acara), sarta partisipasi Paintball Duta (Panglima).

Hadiah Di antarana:

  • (Winners 2 Grand Prize) Kudu pro GI SPORTZ.
    • Babak lalampahan airfare, hotél, kadaharan, Éntri, hawa, hiji kasus cet pikeun anjeun sarta sobat, nepi ka salah sahiji kaulinan skenario utama urang. juara ogé narima hiji kantong gear ku set anyar gear kaasup calana, jersey, kacasoca, tank, kamajuan sarta bastian.
  • (5 Level Emas winners)
    • kantong gear ngandung hiji brigade patch, hat, t-shirt, abah, pant, jersey, kacasoca, tank, bastian, sarta kamajuan hiji.
  • (5 Silver Level winners)
    • Meunangkeun goggle GI SPORTZ tina pilihan Anjeun.
  • (Winners tingkat 10 Perunggu)
    • Meunangkeun GI SPORTZ t-shirt na topi.

    Diajar deui

Daptar

Brigade Rojongan merek

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!