Daptar

perkenalan

GI SPORTZ dijieun ku urut pamaén anu nyawa paintball asalna di sisi leuweung darting ngaliwatan tangkal, Crawling ranjang Creek, creeping ngaliwatan palmettos. Kalawan program dijieun pikeun ningkatkeun pangalaman pamaén turnamén, éta ukur dijieun rasa ngahijikeun pamaén sahiji kaulinan urang cinta kalayan program universal diarahkeun dina pamuter rekreasi avid anu keur néangan janten bagian tina komunitas paintball.

pamuter Mangpaat

Anggota SPORTZ GI

  • Mayar langganan tina $ 25 ngaliwatan formulir pendaptaran online.
  • Nampi hiji Velcro Hat gaya Operator, Tech kaos oblong, patch, KTP, jeung lanyard.
  • Mangpaat pikeun Anggota ti Brigade filial Lapang
    • $ 10 ka $ 20 diskon dina Mayor Brigade Acara.
      acara ieu bakal kadaptar salaku acara asup kana.
      Henteu unggal acara urang ngamajukeun kudu diskon.
      Aya Standar Brigade Kajadian mana anggota papanggih nepi ka maén.
      Aya patch Brigade Kajadian mana bakal aya hiji patch acara husus pikeun anggota 100 munggaran. Aya Mayor Brigade Kajadian kalawan patch a, sarta boh mangrupa Éntri potongan, atawa diskon di GI Booth atanapi kadang duanana. Rinci bakal dibéréndélkeun dina kaca Facebook dina unggal acara individu.
  • Acara patch Koléksi
    • Kumpulkeun patches dumasar kana kaulinan nu maén.
    • Kumpulkeun a Global patch for kamana hiji acara di 3 nagara béda.
    • Kumpulkeun a Trifecta patch pikeun bade 3 acara.





    Diajar deui
Tetep di dieu!

Kajadian upcoming

Kajadian di handap ieu mangrupakeun patch Kajadian.
Bébas acara patch pikeun anggota 100-200 munggaran nu parios dina dina acara.

  • CPX dreaded Legenda 3 - 2 / 9-11 / 2018
  • Ops poék ekstrim di Cousins - 25-Mar / 2018
  • CPX Tulang na Ashes - 3 / 23-25 / 2018
  • kaulinan Paintball resmi Texas - 3 / 24-25 / 2018
  • Vipers Revolusi Texas di TXR - 4 / 14-15 / 2018
  • Supergame 51 - 5 / 4-6 / 2018
  • Vipers Wastelands di Avid ekstrim Olahraga Park - 5 / 4-6 / 2018
  • Sherwood klasik - 5 / 4-6 / 2018
  • CPX Living Legenda 11 di salamet Apan - 5 / 18-20 / 2018
  • Cousins ​​Big Game - 6 / 2-3 / 2018
  • Dunya dina Perang 7 PB ledakan - 7 / 8 / 2018
  • Skirmish ion - 7 / 15-17 / 2018
  • Pantai Normandia Bodas Walungan PB - 7 / 20-22 / 2018
  • Lone Wolf Beureum biru bodas - 7 / 15 / 2018
  • Top Gun Alamo - 8 / 5 / 2018
  • Supergame Wétan - 8 / 17-19 / 2018
  • Game CJ urang - 8 / 25 / 2018
  • Kaulinan KC perang salib 24hr - 8 / 25-26 / 2018
  • CPX Hawaiin Legenda - 9 / 1-2 / 2018
  • OSG Dunya tina bak - 9 / 16 / 2018
  • Naraka salamet Dunya tangtangan - 9 / 21-23 / 2018
  • Giant Olahraga buruk tina Bangsa - 9 / 29-30 / 2018
  • CPX sajajalan Legenda 2 - 10 / 5-7 / 2018
  • Vipers Nusa Tenggara Barat di Avid ekstrim Olahraga Park - 10 / 6-7 / 2018
  • Splatter Park Big Game - 10 / 7 / 2018
  • Kaulinan Paintball Komando Pandora - 10 / 13-14 / 2018
  • Lone Wolf Alien invasi - 10 / 14 / 2018
  • Clowns vs Zombies 8 PB ledakan - 10 / 14 / 2018
  • Viper game TXR - 11 / 10-11 / 2018
  • Cousins ​​Dark ops ekstrim XXII - 11 / 18 / 2018
  • Waynes Grand Finale - 11/30/2018-12/2/2018
  • Commando Tippmann tangtangan - 6 / 12 / 2018
  • Mirabel Tippmann tangtangan - 8 / 9-11 / 2018
  • Wasaga Beach - 8 / 19 / 2018
  • Young Pakarang PB Tippmann tangtangan - 9 / 2 / 2018
  • Flagraiders OPL / Big kaulinan - 9 / 29 / 2018

    Polandia

  • Perangna pikeun Hoth - 2 / 4 / 2018
  • mad Max - 11 / 11 / 2018
  • Paintball na wózkach - 6 / 9-10 / 2018
  • Australia

  • ops taktis - 6 / 2 / 2018
  • Hunter Valley Paintball - 9 / 29 / 2018

Urang ayeuna dipake dina nambahkeun acara anu bakal kaasup diskon on éntri.

Diajar deui

Brigade Pro Raffle

The BPR mangrupakeun program ganjaran pikeun anggota Brigade, pangajén winners sikap sportip (milih acara), sarta partisipasi Paintball Duta (Panglima).

Hadiah Di antarana:

  • (Winners 2 Grand Prize) Kudu pro GI SPORTZ.
    • Babak lalampahan airfare, hotél, kadaharan, Éntri, hawa, hiji kasus cet pikeun anjeun sarta sobat, nepi ka salah sahiji kaulinan skenario utama urang. juara ogé narima hiji kantong gear ku set anyar gear kaasup calana, jersey, kacasoca, tank, kamajuan sarta bastian.
  • (5 Level Emas winners)
    • kantong gear ngandung hiji brigade patch, hat, t-shirt, abah, pant, jersey, kacasoca, tank, bastian, sarta kamajuan hiji.
  • (5 Silver Level winners)
    • Meunangkeun goggle GI SPORTZ tina pilihan Anjeun.
  • (Winners tingkat 10 Perunggu)
    • Meunangkeun GI SPORTZ t-shirt na topi.

    Diajar deui

Daptar

Brigade Rojongan merek