Regjistrohu

Prezantimi

GI SPORTZ u krijua nga ish-lojtarët të cilëve jeton paintball origjinën në pyje që shëtisin nëpër pemë, duke zvarritur shtretërit e mërzitshëm, duke zvarritur nëpër palmeta. Me programet e krijuara për të rritur përvojën e lojtarëve të turneut, kishte kuptim vetëm për të unifikuar lojtarët e lojës që duam me një program universal të drejtuar nga lojtari i pasionuar i rekreacionit i cili kërkon të jetë pjesë e komunitetit të paintballit.

Përfitimet e lojtarit

Anëtarët e GI SPORTZ

 • Paguaj Abonim prej $ 25 përmes formës së regjistrimit online.
 • Merre një stil Operatori Velcro Hat, Tech T-Shirt, Patch, ID Card, dhe lanyard.
 • Përfitimet për anëtarët nga fusha e degës së brigadës
  • $ 10 në $ 20 zbritje në një ngjarje të madhe të brigadës.
   Këto ngjarje do të renditen në listën e ngjarjeve.
   Jo çdo ngjarje që promovojmë do të ketë zbritje.
   Ekzistojnë ngjarje të Brigadës Standard ku anëtarët takohen për të luajtur.
   Ka Patch Brigade Events ku do të ketë një ngjarje të veçantë ngjarje për anëtarët e parë 100. Ka ngjarje të mëdha brigade me një copë toke, dhe ose një hyrje të zbritur, ose zbritje në kabinën e miratuar nga qeveria ose nganjëherë të dyja. Detajet do të renditen në faqen e Facebook në çdo ngjarje individuale.
 • Koleksioni i ngjarjes së ngjarjes
  • Mblidhni arna në bazë të lojërave që luani.
  • Mblidhni një Patch Global për të shkuar në një ngjarje në vendet e ndryshme të 3.
  • Mblidhni një Patch Trifecta për të shkuar në ngjarjet 3.

  Mësoni Më Tepër
Qëndro i akorduar!

Ngjarjet e ardhshme

Ngjarjet e mëposhtme janë ngjarjet Patch.
Patch pa ngjarje për anëtarët e parë 100-200 që kontrollojnë në ngjarje.

 • Legjenda e CPX Dreaded 3 - 2 / 9-11 / 2018
 • Dark Ops Extreme në kushërinjtë - 25-Mar / 2018
 • Bones CPX dhe Hiri - 3 / 23-25 / 2018
 • Lojrat zyrtare të Paintball të Teksasit - 3 / 24-25 / 2018
 • Vipers Revolucioni i Teksasit në TXR - 4 / 14-15 / 2018
 • Supergame 51 - 5 / 4-6 / 2018
 • Vipers Wastelands në Avid Extreme Sports Park - 5 / 4-6 / 2018
 • Sherwood Classic - 5 / 4-6 / 2018
 • CPX Legjendat e jetesës 11 në mbijetuesit e ferrit - 5 / 18-20 / 2018
 • Kushërira Lojë e Madhe - 6 / 2-3 / 2018
 • Bota në Luftën 7 PB Shpërthimi - 7 / 8 / 2018
 • Luftoni ION - 7 / 15-17 / 2018
 • Plazhet e Normandisë White River PB - 7 / 20-22 / 2018
 • Lone Wolf Red bardhë blu - 7 / 15 / 2018
 • Top Gun Alamo - 8 / 5 / 2018
 • Supergame East - 8 / 17-19 / 2018
 • Lojë e CJ-së - 8 / 25 / 2018
 • KC Crusaders Lojë 24hr - 8 / 25-26 / 2018
 • CPX Hawaiin Legends - 9 / 1-2 / 2018
 • OSG Bota e Tanks - 9 / 16 / 2018
 • Hell Survivors World Challenge - 9 / 21-23 / 2018
 • Giant Sport Decay e Kombeve - 9 / 29-30 / 2018
 • CPX Endless Legends 2 - 10 / 5-7 / 2018
 • Vipers Tombstone në Avid Extreme Sports Park - 10 / 6-7 / 2018
 • Lojë Splatter Park Big - 10 / 7 / 2018
 • Loja Paintball Command Pandora - 10 / 13-14 / 2018
 • Lone Wolf Invasion Alien - 10 / 14 / 2018
 • Clowns vs Zombies 8 PB shpërthim - 10 / 14 / 2018
 • Viper lojë TXR - 11 / 10-11 / 2018
 • Kushërinjtë Dark Ops Extreme XXII - 11 / 18 / 2018
 • Waynes Grand Finale - 11/30/2018-12/2/2018
 • Sfida e Komando Tippmann - 6 / 12 / 2018
 • Sfida Mirabel Tippmann - 8 / 9-11 / 2018
 • Wasaga Beach - 8 / 19 / 2018
 • Young Guns pb Tippmann Sfida - 9 / 2 / 2018
 • Flagraiders OPL / Lojë e madhe - 9 / 29 / 2018

  Poloni

 • Beteja për Hoth - 2 / 4 / 2018
 • Mad Max - 11 / 11 / 2018
 • Paintball na wózkach - 6 / 9-10 / 2018
 • Australi

 • Opsione Taktike - 6 / 2 / 2018
 • Hunter Valley Paintball - 9 / 29 / 2018

Aktualisht po punojmë për të shtuar ngjarje që do të përfshijnë një zbritje në hyrje.

Mësoni Më Tepër

Brigada Pro Raffle

BPR është një program shpërblimi për anëtarët e Brigadës, fituesit e çmimeve të sportit (ngjarje të zgjedhura), dhe pjesëmarrja e Ambasadorit Paintball (Komandanti).

Çmimet përfshijnë:

 • (Fituesit e Çmimeve të Madh të 2) Jini një GI SPORTZ PRO.
  • Fluturimi i rrumbullakët, hoteli, ushqimi, hyrja, ajri, një rast i bojës për ju dhe një mik, në një nga lojrat kryesore të skenarit tonë. Fituesi gjithashtu merr një qese gear me një seri të re veshje, duke përfshirë pantallona, ​​triko, syze, tank, marker dhe hamall.
 • (Fituesit e 5 Gold Level)
  • Qese me veshje që përmban një copë brigade, kapele, t-shirt, mbreh, rrahje, triko, syze, rezervuar, hamall, dhe një shënues.
 • (Fituesit e 5 Silver Level)
  • Merrni një goggle GI SPORTZ të zgjedhjes suaj.
 • (10 Fituesit e nivelit të Bronzit)
  • Merrni një t-shirt dhe kapele të GI SPORTZ.

  Mësoni Më Tepër

Regjistrohu

Brigada Mbështetëse Markave