Ndaftar

Pambuka

GI SPORTZ digawé dening mantan pemain bal saking paintball sing asalé saka alas sing ngoyak ing wit-witan, crawling creek beds, creeping through palmettos. Kanthi program sing digawé kanggo ningkatake pengalaman pemain turnamen, mung nggawe pangertèn kanggo nyatakake para pemain saka game sing kita tresna karo program universal sing diarahake kanggo pemain rekreasi sing seneng banget kanggo dadi bagian saka komunitas paintball.

Keuntungan Player

GI SPORTZ Anggota

  • Langganan Pay $ 25 liwat formulir pendaftaran online.
  • Nampa jinis Operator Velcro Hat, Tech T-Shirt, Patch, KTP, lan lanyard.
  • Keuntungan kanggo Anggota saka Lapangan Gabungan Brigade
    • $ 10 kanggo diskon $ 20 ing Event Brigade Mayor.
      Acara kasebut bakal dicathet minangka tandha acara.
      Ora saben acara sing kita promosikan bakal duwe diskon.
      Ana Standard Brigade Events ing ngendi anggota ketemu munggah kanggo muter.
      Ana acara Patch Brigade ing ngendi ana patch khusus acara kanggo anggota 100 pisanan. Ana acara Brigade Mayor kanthi tembelan, lan entuk diskon, utawa diskon ing Booth GI utawa kadhangkala loro-lorone. Rincian bakal kadhaptar ing kaca Facebook ing saben acara individu.
  • Koleksi Patch Acara
    • Kumpulake patches adhedhasar game sing sampeyan gunakake.
    • Ngumpulake Patch Global kanggo njupuk siji acara ing 3 negara liyane.
    • Ngumpulake Patch Trifecta kanggo acara 3.





    Mangerteni liyane
Tinggal diadusi!

Events Upcoming

Acara ing ngisor iki minangka Acara Patch.
Patch acara gratis kanggo anggota 100-200 pisanan sing mriksa ing acara kasebut.

  • Peperangan Stalingrad DBS - DBS Snohomish, Washington - 2 / 16 / 19
  • CPX Bones and Ashes - Black Ops Paintball, North Carolina - 3 / 8-10 / 19
  • BHD + GP's Bday - Official Paintball, Forney, Texas - 3 / 23-24 / 19
  • Counter Cell Enam - White River Paintball, Anderson, Indiana - 3 / 22-24 / 19
  • Ops Peteng- Cousins ​​Paintball, NJ - 3 / 24 / 19
  • Spring game at Capital Edge - Sacramento, CA - TBA
  • CPX Dreaded Legends - Black Ops Paintball, South Carolina - 4 / 12-14 / 19
  • Viper Fortnite - Black Tree Paintball, Bastrop Texas- 4 / 13-14 / 19
  • Splatfest - NWPP Bremerton, Washington - 4 / 20 / 19
  • Vipers Mob Wars - Avid Extreme Sports Guthrie, Oklahoma - 5 / 3-5 / 19
  • Sherwood Classic - Sherwood Forest Paintball, Laporte, Indiana - 5 / 3-5 / 19
  • SuperGame 52 - Sniperzden, St. Paul Oregon - 5 / 3-5 / 19
  • Taman Splatter - Mt. Gilead, Ohio - 5 / 5 / 19
  • CPX Living Legends 12 - Warisan Pengembaraan Park, Chicago, Illinois - 5 / 17-19 / 19
  • Cousins ​​Big Game - Cousins ​​Paintball, Long Island, NY - 6 / 1-2 / 19
  • Oregon vs Washington - Tumindak Splat, Molalla, Oregon - 6 / 15 / 19
  • Hatfields vs McCoys - Elite Sports, Salina Kansas - 6 / 29-30 / 19
  • CPX Hawaiian Legends - Maui Paintball, Lahaina, Hawaii - 7 / 5-7 / 19
  • Invasi Normandia - Skirmish Albrightsville, PA - 7 / 12-14 / 19
  • Donya ing Perang 8 - Paintball Explosion, East Dundee, Illinois - 7 / 7 / 19
  • Red / White / Blue game - Lone Wolf Paintball, Metamora, Michigan - 7 / 14 / 19
  • Top Gun Alamo - Cream Ridge, New Jersey - 8 / 3 / 19
  • Supergame East - OXCC Chesapeake City, Maryland - 8 / 16-18 / 2019
  • Paintball Vietnam CJ - Martell, Nebraska - 8 / 24 / 19
  • Game KC's 24hr - South Prairie, Washington - 8 / 24-25 / 19
  • World of Tanks - OSG Paintball, Centre Barnstead New Hampshire - 9 / 19 / 19
  • Wutah Bangsa Bangsa - SC Village Corona, California - 9 / 19 / 19
  • Sherwood Mission Masters - Sherwood Forest La Porte Indiana - 9 / 21-22 / 19
  • GI World Challenge - Neraka Survivors, Pinckney Michigan - 9 / 27-29 / 19
  • Catball Command - Mandeville, Louisianna - TBA
  • Vipers Tombstone - Avid Extreme Sports Guthrie, OK - 10 / 4-6 / 19
  • CPX Endless Legends - OXCC Chesapeake City, Maryland - 10 / 4-6 / 19
  • Splatter Park Big Game - Mt. Gilead, Ohio - 10 / 6 / 19
  • Utara vs Kidul 4 - Sacramento, California - 10 / 12-13 / 19
  • Invasi Alien Lone Wolf - Lone Wolf Paintball, Metamora, Michigan - 10 / 19 / 19
  • Clowns vs Zombies - Paintball Explosion, Dunde, Illinois - 10 / 19 / 19
  • Aku Katrangan - Elite Sports, Salina, Kansas - 11 / 1-3 / 19
  • Viper Texas - TBA - 11 / 9-10 / 19
  • Cousins ​​Dark Ops - NY / NJ - November
  • Waynes Grand Finale - Waynes World of Paintball, Ocalla, Florida - 12 / 7-8 / 19
  • Red Dawn 14 Defectors - Bendera Raiders, Kitchener, Ontario - 3 / 3 / 19
  • Paintfest - Bendera Raiders, Kitchener, Ontario - 4 / 28 / 19
  • Big Bang Beach Game - Elmvale, Ontario - 8 / 16-17 / 19
  • Battle Royale - Flag Raiders, Kitchener, Ontario - 10 / 5-6 / 19

    Jerman

  • Euro Big Game - Mahlwinkle, Jerman - 5 / 30-6 / 2
  • Australia

  • Tour of Duty Australia - Hunter Valley Paintball, Balickera NSW Australia - 10 / 5 / 19

Saiki kita digunakake kanggo nambah acara sing bakal kalebu diskon ing entri.

Mangerteni liyane

Raffle Pro Brigade

BPR minangka program ganjaran kanggo anggota Brigade, pemenang penghargaan Sportsmanship (pilih acara), lan Duta Besar Paintball (Panglima).

Hadiah kalebu:

  • (2 Grand Prize winners) Dadi GI SPORTZ PRO.
    • Airline trip, hotel, pangan, entri, udara, cat kanggo sampeyan lan kanca, menyang salah sijine game skenario utama kita. Pemenang uga nangkep tas gear karo peralatan anyar kalebu celana, jersey, kacamata, tank, marker, lan loader.
  • (Pemenang 5 Gold Level)
    • Tas Gear ngemot tembaga, topi, t-shirt, sabuk, celana, jersey, kacamata, tank, loader, lan marker.
  • (Pemenang tingkat 5 Silver)
    • Gawe kacepetan GI SPORTZ sing dipilih.
  • (Pemenang tingkat tembaga 10)
    • Tarik t-shirt lan topi GI SPORTZ.

    Mangerteni liyane

Ndaftar

Brigade Support Brands

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!