1
Ndaftar

Pambuka

GI SPORTZ digawé dening mantan pemain bal saking paintball sing asalé saka alas sing ngoyak ing wit-witan, crawling creek beds, creeping through palmettos. Kanthi program sing digawé kanggo ningkatake pengalaman pemain turnamen, mung nggawe pangertèn kanggo nyatakake para pemain saka game sing kita tresna karo program universal sing diarahake kanggo pemain rekreasi sing seneng banget kanggo dadi bagian saka komunitas paintball.

1 1
Keuntungan Player

GI SPORTZ Anggota

  • Langganan Pay $ 25 liwat formulir pendaftaran online.
  • Nampa jinis Operator Velcro Hat, Tech T-Shirt, Patch, KTP, lan lanyard.
  • Keuntungan kanggo Anggota saka Lapangan Gabungan Brigade
    • $ 10 kanggo diskon $ 20 ing Event Brigade Mayor.
      Acara kasebut bakal dicathet minangka tandha acara.
      Ora saben acara sing kita promosikan bakal duwe diskon.
      Ana Standard Brigade Events ing ngendi anggota ketemu munggah kanggo muter.
      Ana acara Patch Brigade ing ngendi ana patch khusus acara kanggo anggota 100 pisanan. Ana acara Brigade Mayor kanthi tembelan, lan entuk diskon, utawa diskon ing Booth GI utawa kadhangkala loro-lorone. Rincian bakal kadhaptar ing kaca Facebook ing saben acara individu.
  • Koleksi Patch Acara
    • Kumpulake patches adhedhasar game sing sampeyan gunakake.
    • Ngumpulake Patch Global kanggo njupuk siji acara ing 3 negara liyane.
    • Ngumpulake Patch Trifecta kanggo acara 3.





    Mangerteni liyane
1
Tinggal diadusi!

Events Upcoming

Acara ing ngisor iki minangka Acara Patch.
Patch acara gratis kanggo anggota 100-200 pisanan sing mriksa ing acara kasebut.

  • CPX Dreaded Legends 3 - 2 / 9-11 / 2018
  • Dark Ops Extreme at Cousins - 25-Mar / 2018
  • CPX Bones and Ashes - 3 / 23-25 / 2018
  • Game Paintball resmi Texas - 3 / 24-25 / 2018
  • Vipers Texas Revolution at TXR - 4 / 14-15 / 2018
  • Supergame 51 - 5 / 4-6 / 2018
  • Vipers Wastelands di Taman Olahraga Extreme Avid - 5 / 4-6 / 2018
  • Sherwood Classic - 5 / 4-6 / 2018
  • CPX Living Legends 11 at Hell Survivors - 5 / 18-20 / 2018
  • Cousins ​​Big Game - 6 / 2-3 / 2018
  • Donya Perang Perang 7 PB - 7 / 8 / 2018
  • Skirmish ION - 7 / 15-17 / 2018
  • Pantai Normandia White River PB - 7 / 20-22 / 2018
  • Lone Wolf Red biru putih - 7 / 15 / 2018
  • Top Gun Alamo - 8 / 5 / 2018
  • Supergame East - 8 / 17-19 / 2018
  • Game CJ - 8 / 25 / 2018
  • KC Crusaders 24hr game - 8 / 25-26 / 2018
  • CPX Hawaiin Legends - 9 / 1-2 / 2018
  • OSG World of Tanks - 9 / 16 / 2018
  • Neraka Survivors World Challenge - 9 / 21-23 / 2018
  • Rugi Olahraga Giant Bangsa - 9 / 29-30 / 2018
  • CPX Endless Legends 2 - 10 / 5-7 / 2018
  • Vipers Tombstone ing Taman Olahraga Avid Extreme - 10 / 6-7 / 2018
  • Splatter Park Big Game - 10 / 7 / 2018
  • Game Pandora Paintball game - 10 / 13-14 / 2018
  • Lone Wolf Alien Invasion - 10 / 14 / 2018
  • Clowns vs Zombies 8 PB Explosion - 10 / 14 / 2018
  • Viper game TXR - 11 / 10-11 / 2018
  • Cousins ​​Dark Ops Extreme XXII - 11 / 18 / 2018
  • Waynes Grand Finale - 11/30/2018-12/2/2018
  • Komando Tippmann Challenge - 6 / 12 / 2018
  • Mirabel Tippmann Challenge - 8 / 9-11 / 2018
  • Pantai Wasaga - 8 / 19 / 2018
  • Young Guns pb Tippmann Challenge - 9 / 2 / 2018
  • Flagraiders OPL / Big game - 9 / 29 / 2018

    Poland

  • Peperangan kanggo Hoth - 2 / 4 / 2018
  • mad Max - 11 / 11 / 2018
  • Paintball na wózkach - 6 / 9-10 / 2018
  • Australia

  • Ops Tactical - 6 / 2 / 2018
  • Hunter Valley Paintball - 9 / 29 / 2018

Saiki kita digunakake kanggo nambah acara sing bakal kalebu diskon ing entri.

Mangerteni liyane

Raffle Pro Brigade

BPR minangka program ganjaran kanggo anggota Brigade, pemenang penghargaan Sportsmanship (pilih acara), lan Duta Besar Paintball (Panglima).

Hadiah kalebu:

  • (2 Grand Prize winners) Dadi GI SPORTZ PRO.
    • Airline trip, hotel, pangan, entri, udara, cat kanggo sampeyan lan kanca, menyang salah sijine game skenario utama kita. Pemenang uga nangkep tas gear karo peralatan anyar kalebu celana, jersey, kacamata, tank, marker, lan loader.
  • (Pemenang 5 Gold Level)
    • Tas Gear ngemot tembaga, topi, t-shirt, sabuk, celana, jersey, kacamata, tank, loader, lan marker.
  • (Pemenang tingkat 5 Silver)
    • Gawe kacepetan GI SPORTZ sing dipilih.
  • (Pemenang tingkat tembaga 10)
    • Tarik t-shirt lan topi GI SPORTZ.

    Mangerteni liyane

Ndaftar

Brigade Support Brands

1
1
1
1
1
1
1